Kleine beurt

Tijdens een kleine beurt worden standaard de olie en het oliefilter vervangen. Maar bij Autocompas doen we meer dan dat! Zo checken we ook uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

De kosten van de kleine beurt zijn afhankelijk van uw autotype. Neem voor een prijsopgave contact met ons op.

Grote beurt

Wilt u zeker weten dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u niet voor onverwachte problemen komt te staan? Kom dan langs voor een grote beurt. We controleren de remolie, de banden, de verlichting en halen de wielen van de auto zodat we de remmen los kunnen halen om te reinigen en opnieuw in te vetten. Kortom: een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw auto zijn waarde behoudt. Uiteraard vervangen we ook de motorolie, het oliefilter, het luchtfilter en het interieurfilter.

De kosten van een grote beurt variëren per type auto. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenopgave, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. En… als u een grote beurt bij Autocompas laat uitvoeren, krijgt u de APK keuring helemaal gratis!

Reparatie

Autoreparatie of roest wegwerken? Startmotor kapot? Dan bent u bij Autocompas aan het juiste adres. Wij repareren uw kapotte startmotor en vervangen uw distributieriem. Kapotte onderdelen worden bij ons altijd vervangen door het beste alternatief, want wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgen wij ervoor dat u zo snel en vriendelijk mogelijk geholpen wordt.

Maak direct een afspraak voor een kleine of grote beurt!

Afspraak maken