Auto onderhoud laten uitvoeren bij Autocompas

Auto onderhoud is vrijwel voor elke auto op een gegeven moment vereist. Zonder het periodiek laten controleren van de auto wordt de kans op schade en daarbij komende kosten steeds groter. U kunt bij Autocompas uit Emmer-Compascuum terecht voor een kleine beurt, grote beurt en reparaties aan uw auto. Wij kijken uw auto grondig na en zorgen ervoor dat uw auto weer naar behoren zal werken als wij onze werkzaamheden hebben uitgevoerd.

Kleine beurt

Tijdens de kleine beurt zorgen wij voor meer dan het standaard vervangen van de olie en het oliefilter. Ook kijken wij naar uw remmen, de schokdempers, de verlichting en de accu. Daarnaast zorgen wij dat de vloeistoffen grondig worden gecontroleerd en indien nodig worden bijgevuld. U krijgt bij ons een totale service.

Voor een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen. De kosten zijn afhankelijk van uw autotype. U mag van ons altijd een eerlijke prijsopgave verwachten.

Grote beurt

Als u wilt dat uw auto in de beste staat verkeert, kunt u langskomen voor een grote beurt. Tijdens de grote beurt controleren wij: de verlichting, de banden en de remolie. Ook vervangen wij: het interieurfilter, het luchtfilter, de motorolie en het oliefilter. Ook halen wij de remmen van de auto zodat we de remmen los kunnen halen, reinigen en vervolgens opnieuw kunnen invetten. Met een grote beurt rijdt u veilig, behoudt uw auto zijn waarde en krijgt u bovendien een gratis APK keuring.

Bel ons gerust voor een vrijblijvende kostenopgave als u benieuwd bent naar de kosten voor uw autotype.

Reparatie auto

Voor grote en kleine reparaties aan uw auto bent u bij Autocompas aan het juiste adres. Wij vervangen de kapotte onderdelen enkel door kwaliteitsonderdelen en garanderen een klantvriendelijke en snelle service. Tevens kunt u bij ons terecht voor roestreparaties. Door middel van lassen kunnen wij roest aan: de bodem, de randen, het spatbord en andere delen wegwerken. Door middel van spuiten kunnen wij het resultaat vervolgens helemaal strak maken.

Maak direct een afspraak!