Airco service

Om ervoor te zorgen dat u te allen tijde in een prettig klimaat kunt rijden, is periodiek onderhoud aan uw airco van belang. Laat uw airco regelmatig controleren door Autocompas.

Afspraak maken?

Airco service

Niets is beter dan een verkoelde auto in de zomer en onbeslagen ramen in de winter. Een airco maakt dit allemaal mogelijk voor u. Dankzij de airco rijdt u comfortabel, ontspannen en in een ideale atmosfeer in alle seizoenen. Om ervoor te zorgen dat u ten alle tijde in een prettig klimaat kunt rijden, is periodiek onderhoud aan uw airco van belang. Laat uw airco regelmatig controleren door Autocompas. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om uw airco onder de loep te nemen.

Het belang van airco onderhoud

Het regelmatig laten onderhouden van uw airco voorkomt problemen in de toekomst. Aan een goed werkende airco kunt u snel gewend raken, u zult dan waarschijnlijk denken dat het in uitstekende staat verkeert. Niets is minder waar: zelfs een goed werkende airco verliest 8% tot 10% koudemiddel per jaar. Hierdoor wordt de koelcapaciteit per jaar aanzienlijk minder. Daarnaast kan een tekort aan koudemiddel de compressor van de airco beschadigen.

Gratis aircocheck

U bent bij Autocompas niet alleen verzekerd van een snelle en deskundige service, maar ook een gratis service. Als geen ander zien wij het belang in van een goed werkende airco, en daarom stellen wij alles in het werk om u te voorzien van een airco die doet wat het moet doen. Tijdens de aircocheck in onze garage controleren wij uw airco uitvoerig. Is uw airco kapot? Uiteraard kunnen wij uw airco repareren zodat het weer optimaal functioneert. Ook voor het bijvullen van het koelmiddel bent u bij Autocompas aan het juiste adres.

Maak direct een afspraak

Bel ons en maak direct een afspraak voor uw auto

  • 0591 354 346