Auto APK keuren in Emmer-Compascuum

Voor elke automobilist in Nederland geldt dat de auto jaarlijks een Algemene Periodieke Keuring (APK Keuring) dient te ondergaan. De APK keuring is in het leven geroepen om het milieu te beschermen, maar ook voor het bevorderen van de verkeersveiligheid. Wij zijn een RDW-erkende garage en zijn derhalve bevoegd om de APK keuring voor u te mogen uitvoeren. Wij hebben in het verleden al meerdere APK keuringen uitgevoerd en weten dus precies waar wij op moeten letten.

U bent bij Autocompas verzekerd van een uitstekende snelle service, enthousiaste professionals met jarenlange ervaring en een scherpe prijs. Wij zijn u graag van dienst zodat u binnenkort weer veilig en zorgeloos de weg op kunt.

Uw auto keuren bij Autocompas gaat snel en eerlijk

Wij zorgen ervoor dat u zo snel als mogelijk weer de beschikking heeft over uw auto, maar ook in de tussentijd ontzorgen wij u graag. Het is mogelijk om tijdens de APK keuring van uw auto gebruik te maken van onze gratis leenauto. Zo bent u ook tijdens de keuring mobiel en kunt u heen gaan waar u wilt. De APK keuring is binnen 1 dag klaar. Als blijkt dat er wat aan uw auto mankeert dan zullen wij dit uiteraard aan u laten weten en leggen wij eventueel een prijsopgave voor, voor de reparaties die uitgevoerd dienen te worden.

Direct een afspraak maken

Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een afspraak voor de APK keuring. Dit kan door te bellen naar 0591 354 346 of via het onderstaande contactformulier.