Laat uw auto wassen in de garage van Autocompas

Na verloop van tijd kan de lak van uw auto dof worden of verkleuren. Invloeden van buitenaf zoals zonlicht, teer, vliegroest, teveel bezoekjes aan de autowasstraat of vogelpoep doen de uitstraling van uw auto niet ten goede. Met een deskundige poetsbeurt lijkt uw auto weer zo goed als nieuw en zal het glanzen als nooit te tevoren. Bij Autocompas kunt u terecht voor een grondige wasbeurt aan uw auto. Wij zullen uw auto wassen, polijsten en alles in het werk stellen om de oorspronkelijke kleur van uw auto weer terug te laten keren.

Volledige schoonmaak

U kunt bij Autocompas terecht voor drie verschillende poetsbeurten. Iedere poetsbeurt van Autocompas begint met een grondige wasbeurt van de auto. Onder andere de velgen, de wielkasten, het motorcompartiment en de deursponningen worden schoongemaakt. Het vuil en de vetten worden geheel van het voertuig ontdaan en de lak wordt gereedgemaakt voor verdere behandeling. U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

Showroomstaat

Polijsten

Kleien

Hoewel er bepaalde prijskaartjes hangen aan de verschillende poetsbeurten, staat de prijs niet vast. Het merk en type auto en de algehele staat beïnvloedt de uiteindelijke prijs.

Showroomstaat

Dit houdt in dat wij uw auto handmatig zullen voorwassen, het interieur zullen stofzuigen, de velgen zullen reinigen en tenslotte de ruiten van binnen en buiten reinigen. Daarnaast zullen wij de lak voorzien van een poetslaag.

Vanaf 99.-

Polijsten

Hier kunt u het volgende verwachten: voorwas, polijsten, interieur stofzuigen, velgen reinigen en de ruiten van binnen en buiten reinigen. Wij nemen de lak onder handen door middel van machinale polijsting. Vervolgens wordt uw voertuig voorzien van een waxlaag, zodat deze maximaal beschermd is tegen ongewenste invloeden door weer en gebruik.

Vanaf 149.95-

Kleien

Hier kunt u het volgende verwachten: voorwas, kleien, interieur stofzuigen, velgen reinigen en de ruiten van binnen en buiten reinigen. Hier zullen wij de lak onder handen nemen met behulp van een speciaal blokje klei. Nadat de bolide volledig is gekleid, wordt de auto voorzien van een waxlaag zodat er weer een beschermlaag over de lak zit. Wanneer uw auto is bedolven onder vuil, wilt u natuurlijk snel dat uw auto weer spic en span is. Het wassen van de auto verwijdert een hoop vuil, maar lang niet alles. Soms zit bepaald vuil ‘vast’ aan de lak, en dat krijgt u niet schoon met een sopje. Door middel van de speciale klei wordt dit vuil er letterlijk afgetrokken. Wat achterblijft is een schoon en spiegelglad oppervlak.

Vanaf 199,95

Maak direct een afspraak

Bel ons en maak direct een afspraak voor uw auto

  • 0591 354 346